Familj & Barn fotografering 

Jag gör mina barn/familjefotograferingar utomhus. Jag väljer en plats som blir bäst fotomässigt och som passar beroende på hur gamla barnet/barnen är, det kan vara skogsområde - strand eller annat. Har ni specifika önskemål, får ni gärna dela dessa med mig så hittar vi en plats tillsammans. 

Vad kan jag förvänta mig av fotograferingen?

En fantastisk upplevelse med din familj, som blir ett minne för livet. 


Hur många kan vi vara på bild samtidigt ?

Ni kan alla vara med på bild, det kommer bli bilder på alla tillsammans, på syskonparet, på mamma/pappa tillsammans. Där kommer finnas en salig blandning att välja mellan.


Om jag inte är van vid att vara framför kameran?

Inga problem, vi löser det tillsammans. Lite lekar på plats och små "uppdrag till barnen" så kan vi få till fina lekfulla bilder tillsammans. 


Vad gör vi om det regnar, om någon blir sjuk ?

Vädret är inget vi kan styra över, det går självklart att boka om fotograferingen vid regn, sjukdomar eller av annan anledning. 


Vad ska vi ha på oss?

Alltid lika svårt när man står där och ska välja. jag rekomenderar neutrala/jordnära toner, gärna kläder som matchar med varandra. 


Hur lång tid tar fotograferingen? 

Det brukar inte ta längre tid än 1 h, då barnen blir otåliga eller frusna vid kallare årstider så brukar hinnas med många fina foton på 1 h max. 


3-4 veckor efter fotograferingen är bilderna klara för leverans, bilderna kommer att läggas in i ett webbgalleri där ni kan välja vilka bilder ni vill ha ihop med ert köpta paket. Det går självklart att köpa till fler bilder i efterhand, om ni har svårt att välja bland alla vackra foton. 


Fotografierna laddas ner i högupplöst format { vilket i sin tur går att göra förstorningar på }

      Vad kostar det ?


  • Fotografering. 950 kr {Kostnad för fotograferingstiden, redigering av bilderna, förberedelser. Här ingår inga bilder}
  • Digitala Högupplösta bilder - 425 kr / st
  • Ett paket på 10 digitala högupplösta bilder - 3750 kr