VÄLKOMMEN PÅ FAMILJEFOTOGRAFERING

NYTT HOS AMFOTOGRAFI

MINI SESSION SOMMAR


Just nu hos Amfotografi kan du boka en tid för en mini session fotografering, vilket innebär att det är en kortare fotografering som passar utmärkt för familjer med små barn som har kort tålamod. Kortare fotograferings tid innebär även ett billigare pris. Nyfiken? 

Din investering

. . . Vad som ingår   • 60- 120 minuter (med paus vid familjefotografering för fika)


  • Planering tillsammans med mig antingen på telefon eller mail/messenger, vilket du föredrar. Går igenom om ni har några speciella önskemål som ni vill få med. Speciell plats att fotografera på etc.


  • Vi går igenom vilka som ska bli fotograferade, om det är hela familjen, bara syskonen, bara mamma och pappa kanske. 


  • Efter fotograferingen kommer ni i lugn och ro kunna gå igenom ett urval av bilder från fotograferingen i ett galleri. Där ni i er takt kan ta er en kik och fundera vilka bilder ni vill välja. 


  • Leverans för bilderna är ca. 2-3 veckor.

FAQ

Vad kan jag förvänta mig av fotograferingen?

Du kan förvänta dig en fin upplevelse tillsammans med din familj, som ni kommer att kunna minnas och titta tillbaka till längre fram. Barnen växer så otroligt fort och att få stanna tiden för en stund är något vi alla önskar. 


Hur många kan vi vara på bild samtidigt ?

Jag brukar gillar variation av bilder när jag fotar familjer, det kan vara bild på syskonen ihop, på bara mamman & pappan eller er alla tillsammans.


Om jag inte är van vid att vara framför kameran?

Inga problem, jag kommer att ge er enkla instruktioner som att gå mot mig, kramas, hålla handen, kittla mamma, eller leka någon lek med barnen. 


Vad gör vi om det regnar, om någon blir sjuk ?

Vädret är inget vi kan styra över, vi bokar självklart om fotograferingen vid regn, sjukdomar eller av annan anledning som gör att vi måste ställa in. 


Vad ska vi ha på oss?

Jag skulle rekomenderar neutrala/jordnära toner, gärna kläder som matchar med varandra. 


Hur lång tid tar fotograferingen? 

Mina fotograferingar brukar jag ta runt 60-120 minuter, här är det inräknat fika paus när barn är med som lätt tappar tålamodet. 


BLOMMA

Capture the world as you see it