Gravid fotograf i Skåne

. . . Scrolla neråt om du letar information om nyfödd fotografering

”En mors kärlek är något som ingen kan förklara. Den består av djup hängivenhet och uppoffring och smärta. Den är oändlig och osjälvisk och varaktig vad som än händer. För ingenting kan förstöra den eller ta bort den kärleken.” – Helen Rice
Grattis, du bär på ett mirakel.

En graviditet är en speciell upplevelse och något man vill minnas. Jag erbjuder gravidfotografering främst utomhus. Vill man hellre ha inomhus går även det att ordna.


Får partner/syskon vara med på gravidfotograferingen?

Det går jätte bra att ta med sig partner/ syskon på fotograferingen. 


Går det att fotografera utomhus under vinteråret?

Det går absolut, blir magiskt ljus på bilderna under vinterhalvåret. Tänk er frost och solnedgången, så det går absolut. Vi har då med oss filtar och värmekuddar att hålla i händerna, för att behålla värmen under tiden.


Hur går en gravidfotografering till?

Först och främst kan det vara skönt att ta en liten promenad och prata lite, lätta på stämningen och för att lära känna varandra. Jag tar några bilder under tiden tills vi hittar en lämplig plats att stanna vid.


Mitt mål med fotograferingen är att det ska vara avslappnat och mysigt. Du behöver inte kunna posera, det hjälper jag dig med under tiden så det behöver du inte vara orolig över.


Vad ska jag ha på mig?

Jag skulle rekommendera kläder som framhäver magen på ett fint sett. Något som du känner dig fin och vacker i.  

( På Am fotografi finns klänningar och blomkranser att låna vid fotograferingen. )


Boka redan nu, om du vet med dig att du vill hinna få till en gravidfotografering. Ju tidigare du bokar desto större chans är det att jag är ledig för en gravidfotografering.


Vanligast att genomföra en gravidfotografering mellan v. 26- 35. Det beror lite på hur du mår i din graviditet och självklart spelar dina egna önskemål in. Så länge magen syns så kan du boka när du känner dig redo.


När ska vi boka?

Om vi behöver omboka?

Om vädret eller sjukdom gör så att vi måste ställa in fotograferingen, då bokar vi om till en annan dag bara som passar.


Eller skulle det vara att bebis tittar ut tidigare än förväntat, då kan vi boka in en nyföddfotografering istället.Ombokning är kostnadsfri, ombokningen ska ske inom 6 månader från ordinarie bokat datum.


Resa

Jag tar inte betalt för resan om det är 8 mil eller mindre, allt över 8 mil tar jag 40 kr / milHur får bilderna användas?

Dom får användas fritt för privat bruk, och gärna uppge mitt namn i samband med publicering av bilden ( ex. Bild tagen av Amanda Magnusson eller amfotografi.


Fritt för framkallning och användning på internet.
Dock får bilder ej redigeras, vilket inkluderar användning av filter på bilderna. Det går bra att beskära bilden vid publicering på instagram och liknande.

Jag kommer använda bilderna i min marknadsföring och i mina sociala medier, om inget annat är överenskommet.

Nr. 1

Först och främst Grattis till graviditeten!


Kontakta mig är steg ett, fyll i formuläret här nedanför och jag kommer att höra av mig med svar så snart som möjligt, inom några dagar.

Nr. 2

Bokning & Signering


Jag tar en boknings avgift på 30% av fotograferingen.


Jag skickar ett avtal digitalt som ska läsas igenom och signeras. Jag skickar även ut en guide där det kommer massor av tips och tricks avseende för både fotograferingen och generellt om graviditet. Även bra saker att veta om förlossning och första bebis tiden.

Nr. 3

Planerings dags!


Vi kommer att hålla kontakt antingen på mail/messenger/telefon, vilket som föredras kan vi ta tillsammans.

Vi lägger då upp en plan på fotograferingen, bokar in ett datum, tar upp önskemål och jag skickar lite inspiration hur fotograferingen kan se ut.


Nr. 4

Nu är dagen kommen - Fotograferingen!!


Vi har kommit så långt som att vi är framme vid själva fotograferingen, vi planerar en plats där vi kan fotografera i 2 olika miljöer, det kan vara strand/skog exempelvis.


Nr. 5

Redigering av bilderna -


Nu är det äntligen  min tur att grotta ner mig i alla bilder som tagits under fotograferingen,


detta kan ta upp till 3 veckor för mig att göra urval och redigera.

Nr. 6

Leverans & Bildval -


Ni kan nu i lugn och ro gå igenom bilderna i ett webbgalleri, välja och vraka så många bilder som ingår i ert fotopaket.


Det finns alltid möjlighet att köpa till extra bilder om det önskas.Nr. 7

Slut fakturan

När slutfakturan är betald kommer det gå att ladda hem alla bilder från webbgallerier och det är det sista steget.Det går alltid att köpa till extra bilder, utöver ert valda paket.

Din investering - vad som ingår


 • 60 - 120 minuters fotografering. 

 • Planering tillsammans med mig antingen på telefon eller mail/messenger, vilket du föredrar. Går igenom om ni har några speciella önskemål som ni vill få med. Speciell plats att fotografera på etc.


 • Låna  2-3 klänningar, som får dig att känna dig extra magisk under din fotografering.

 • 8 högupplösta och webbformat som kan användas fritt. 


 • Efter fotograferingen kommer du i lugn och ro kunna gå igenom ett urval av bilder från fotograferingen i ett galleri. Där ni i er takt kan ta er en kik och fundera vilka bilder ni vill välja.


 • Leverans för bilderna är ca. 3-4 veckor.

2595 :-

Inför bokning - fyll i formulär

. . . så kontaktar jag dig inom någon dag

 
 
Det är första barnet
Har fler barn sen innan
 
 
 
Från instagram
Från facebook
Tips från vän
Google
Annat
 
 
 

VÄLKOMMEN TILL LIVET - NYFÖDD FOTOGRAFERING

Det lilla livet du burit på i 9 månader med kärlek och längtan är äntligen här. Första tiden med en nyfödd kan vara omtumlande med massor av känslor, 

Nyfödd fotografering


Idag jag hör ditt lilla hjärta slå.
Som en liten sol skiner du för mig.
Jag känner att jag lever och finns,
en del av mig finns ju där hos dig.

Och jag skymtar för en stund,
ett litet leende från dig.
Jag skymtar för en stund,
att jag står med dig i mina armar.


Du är min längtan.


- Låttext av Uno Svenningson

När ska vi boka?

Du kan boka redan under graviditeten, vi bokar omkring bf. Datum går alltid att bokad om, ifall bebis tittar ut tidigare eller senare än planerat. 


Jag skulle säga när bebis är mellan 4 - 14 dagar gammal. För att få till de allra första tiden och för att lättare kunna få till de "klassiska" sov poserna, vilket är lättast kring de första två veckorna när bebis sover som djupast & fortfarande är väldigt rörlig. 

Bebis kommer tidigare!

Ingen fara, ombokning är kostnadsfritt och skulle det vara att bebis kommer tidigare än planerat eller att ni behöver boka om av annan anledning så löser vi det. 

Vart fotograferingen äger rum?

Som det ser ut just nu har jag tyvärr ingen studio för nyföddfotografering. 

Jag erbjuder att "komma hem till er" fotografering, i hemmamiljö där hela familjen kan få ta del av stunden. 

Jag har då med mig rekvisita som behövs, beroende på hur du vill att din nyfödd fotografering ska se ut. Kombinerar gärna nyfödd fotograferingen med lifestyle foto på hela nyblivna familjen tillsammans med bebis. 


DSC_5393-Edit
DSC_5511-Edit
DSC_5391-Edit
DSC_5337-Edit
DSC_5531-Edit
DSC_5375-Edit
DSC_5687-Edit
DSC_5708-Edit
DSC_5712-Edit
DSC_5662-Edit

Nyfödd fotografering - Vad som ingår

 • ca 60 - 120 minuters fotografering ( med matpauser för bebis )

 • 8 högupplösta bilder + webbformat 

 • Vid bokning skickas en pdf- fil med användbar information kring första tiden efter förlossning och första tiden med bebis. 

 • En gåva vid bildleveransen.

 • Stylad nyfödd fotografering + lifestyle fotografering i ert hem på nyblivna familjen. 

2595 :-